Siltumapgāde un siltumtīkli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dartes, SIA

Imantas 16. līnija 18-1, Rīga, LV-1029
Siltumapgāde un siltumtīkli . Santehnikas uzstādīšana un remonts. Siltumtehnika., un citu ) tehniskā apkope, remonts un nomaiņa.

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
ventilācija, kondicionēšana, ģeotermālie urbumi siltumsūkņiem, siltumsūkņu uzstādīšana, gāzes ierīces, siltumapgāde , , siltumtīkli , ventilācijas sistēmas.

Woltec, SIA, Vidzemes elektromontāžas būvuzņēmums

Ausekļa 31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Siltumapgāde . Siltuma, apkures tīkla izbūve. Kanalizācijas tīklu izbūve. Kanalizācijas sistēmas., Izbūve, celtniecība, remontdarbi: ārējie ūdensvadi, kanalizācijas tīkli, siltumapgādes tīkli, siltumtīkli

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Gāzes apgāde, gāzes izbūve, gāzes montāža, ārējie gāzes vadi, iekšējie gāzes vadi, gāze, siltumapgāde , , siltumtehnikas apkures iekārtas, siltuma ražošana, siltumapmaiņa, siltumtīkli , katlu mājas, siltummezgli

Ķigurs Inženieri, SIA

Dž.Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
sistēmas, kanalizācijas projektēšana, spice, bioloģiskā attīrīšana, bioloģiskās attīrīšanas projektēšana, siltumapgāde , , siltumtīkli , siltuma trases, siltumtrase projektēšana, siltumtrases projektētāji, apkure, apkures sistēma

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Saimniekserviss, ūdensapgāde, kanalizācija, namu un teritorijas apsaimniekošana, siltumapgāde , siltumtīkli , Centralizētā siltumapgāde Alojā, siltuma ražošana un piegāde Staicelē trim katlumājām.

ŪK Meistars, SIA

Skolas 23-68, Jūrmala, LV-2016
Siltumapgāde un siltumtīkli Jūrmalā. Siltumtīkli . Siltumapgādes ierīkošana, uzstādīšana., Siltumapgāde , Jūrmalā, Tukumā, Jelgavā, Rīgā, Tukums, Jelgava, Rīga.

Deg, SIA

Stacijas 21, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Ūdensapgāde un kanalizācija, siltumapgāde un siltumtīkli , ventilācija, ūdensapgādes sistēmu montāža,, iekšējo inženierkomunikāciju montāža, ūdensvads, kanalizācija, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas

Elbra, SIA

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
būvkonstrukcijas, būvmateriālu tirdzniecība, siltumapgāde , siltumtīkli , elektromateriālu tirdzniecība, remontdarbi Ērgļos, ūdensapgāde un kanalizācija.

Charisma Baltic, SIA

K.Valdemāra 33-16, Rīga LV-1010
Siltumapgāde un siltumtīkli . Inženiertehniskie darbi, inženiertehniskie risinājumi.

Eldans, SIA

Kungu 29-1, Liepāja, LV-3401
Siltumapgāde un siltumtīkli , apkures katlu remonts, Apkures sistēmu montāža, Katlu māju remonts, siltumsūkņi

High Solutions, SIA

Mašīnu 13, Rīga, LV-1063
Mājas, privātmājas, dzīvokļa, mājokļa inženiertehnisko sistēmu un iekārtu ventilācija, dzesēšana, siltumapgāde , Siltumtīkli , siltumtehnika, apkures iekārtas, ūdensapgāde un kanalizācija, Ventilācijas un kondicionēšanas

Dūmvadu serviss, SIA

Rāmava, Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Krāsnis un kamīni. Siltumtehnika, apkures iekārtas. Siltumapgāde un siltumtīkli ., Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām.

Bully, SIA

Mazā Rencēnu 10, Rīga LV-1073
Siltumtehnika, iekārtas, siltumapgāde , siltumtīkli .

Fortum Latvia, SIA

Rūpniecības 73a, Jelgava, LV-3008
Elektroenerģijas ražošana

Preiļu santehniķis, SIA

Pils 12b, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
kanalizācija, apkures sistēmu, ventilāciju, ūdensvadu, kanalizācijas, attīrīšanas iekārtu, siltumtīklu montāža un , Siltumapgādes, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvdarbu veikšana un būvuzraudzība .

Baložu zaļā sēta, SIA

"Viesturi" , Limbažu pagasts, Limbažu nov.
ierīkošana, avārijas dienests 00-24 serviss Vidzemē, siltumtehnika apkures iekārtas, siltumizolācijas darbi, siltumapgāde , un siltumtīkli .

Gastex, SIA

Mēmeles 4a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Siltumapgāde , gāzes apgāde, gāze, Projektēšana, siltumapgāde , uzstādīšana, izbūve., GASTEX izbūvētie siltumtīkli un siltummezgli kalpos ilgi un   samazinās siltumzudumus. Ūdens apgāde.

Grobiņas SPMK, SIA

M.Namiķa 19a, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Siltumapgāde un siltumtīkli , katlu mājas, apkures sistēmas, siltummezglu apkope., Ūdensapgāde un kanalizācija, (iekšējās un ārējās sistēmas) spiedienpaaugstinošās ierīces, bioloģiskā